Παναθηναϊκός: Αυτά χρειάζεται ο Αλόνσο για να πετύχει!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν ξέρουμε αν θα γίνει ποτέ καλός προπονητής: για την ώρα μοιάζει να είναι ένας καλός εμψυχωτής, που αγαπάει το επιθετικό παιχνίδι, αλλά η παρεμβατικότητα του παραμένει μικρή.

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Αλόνσο - Η ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στο ΟΑΚΑ

Δικαιολογημένο το τελευταίο, ο άνθρωπος περιμένει ακόμα 4-5 βασικούς, για να μην αναφέρουμε ότι δεν έχει δει καν ακόμα τον Ιωαννίδη και τον Τσέριν. Ότι κι αν λέμε η προετοιμασία του ματς με την Μπότεφ στο Μαρούσι ήταν φανερά ελλιπέστατη.

Προφανώς δεν φταίει ο νοτιοαμερικάνος γι αυτό…

Ο Αλόνσο βλέπει ότι το κλαμπ προηγείται, μένει να υπερασπιστεί στα τελευταία 20 λεπτά το σκορ ή να το διευρύνει, στο τέλος νικά 2-1 κι όμως η επιτυχία έχει γεύση ήττας!!!

Οι παίκτες του παρότι προηγούνται, πελαγώνουν, η νευρικότητα εξαπλώνεται παντού, το κοινό γιουχάρει κι ο κόουτς τρίβει το κεφάλι του παραξενευμένος.

Στο τέλος του ματς οι πράσινοι υποφέρουν κι εύκολα αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να γίνει αν η Μπότεφ προηγούνταν!

Αυτή την εποχή ο ΠΑΟ είναι τόσο στρεσαρισμένος που χρειάζεται πάνω απ΄ όλα το ψυχολογικό ανέβασμα που μπορεί να δώσει ο προπονητής στους παίκτες του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr