Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ήρθε η ώρα του Ίνγκασον!

Θεωρητικά ο Σβι Ίνγκανσον πηγαίνει την άμυνα του Παναθηναϊκού ένα επίπεδο πιο πάνω. Ο σύλλογος στο πλάνο της δικής του εξέλιξης έκανε μία καλή μεταγραφή, βάζοντας δίπλα στα άλλα του στόπερ έναν δυνατό, διεθνή ποδοσφαιριστή με υψηλές παραστάσεις που μπορεί να πάει τον τρόπο συμπεριφοράς της ομάδας ένα βήμα πιο πάνω.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Για αυτό τα... έσκασε να τον αγοράσει!

Είναι κανόνας πως αν δεν κάνεις προσπάθεια να εξελιχθείς δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κάνεις βήματα προς τα πίσω.

Σήμερα είναι ξεκάθαρο πως για να κυριαρχήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο σύλλογος έχει ανάγκη κεντρικό αμυντικό πολύ καλύτερο από τους ήδη υπάρχοντες. Για να εξελίσσεσαι και να προοδεύεις δεν πρέπει να επαναπαύεσαι.

Στο ποδόσφαιρο ο χρόνος τρέχει γρήγορα κι αν δεν δουλέψεις σωστά και δεν έχεις πλάνο εξέλιξης, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν δεν ετοιμάσεις το επόμενο σχέδιο, είναι επικίνδυνο να μείνεις στάσιμος. Η προσθήκη του Ισλανδού είναι ακριβώς πάνω σε αυτό το κομμάτι, πατάει στην λογική της εξέλιξης και δημιουργεί ένα νέο σχέδιο.

Ο Ίνγκανσον πέτυχε πολλά στον ΠΑΟΚ, δοκιμάστηκε, πέτυχε, τώρα όμως θα αγωνίζεται σε πιο δύσκολη πίστα.

Σε μία εποχή που στο πιο υψηλό επίπεδο οι ομάδες χτυπάνε με ταχύτητα και με απόλυτη γνώση του πως θα τιμωρήσουν την οποιαδήποτε αδυναμία του αντιπάλου, ο βετεράνος στόπερ ηγήθηκε στο Βορρά, πήρε τίτλους.

Στο τριφύλλι θα του δοθούν τα κλειδιά της πίσω γραμμής. Αρχής γενομένης από το ματς στο Πλόβντιβ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr