Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Έκοψε έσοδα-χορηγίες η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να κόψει κάθε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη κόβοντας την κάρτα μέλους, κάρτα φίλου και χορηγίες.

Μαλακατές: «Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχει μιλήσει ο Αλαφούζος - Εμμέσως έχει δείξει πως θέλει!» (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ενέργεια, η οποία σε κάθε περίπτωση θα φέρει ντόμινο εξελίξεων όσον αφορά τον Ερασιτέχνη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ, θεώρησε πως μετά το υβρεολόγιο που ακούγεται κατά του στα γήπεδα που αγωνίζεται ο σύλλογος δεν κρίνει σκόπιμο να βοηθάει τον σύλλογο με οποιονδήποτε τρόπο έξτρα πέρα από τα νόμιμα έσοδα που δικαιούται ο ΑΟ.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν έβγαλε τα εισιτήρια διαρκείας κι επίσημα δεν έδινε τις δυνατότητες άλλων φορών στον κόσμο. Συγκεκριμένα όποιος δοκίμαζε να αγοράσει διαρκείας παρατηρούσε ότι δεν ήταν υποχρεωτική η εγγραφή ως μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και η αγορά κάρτα φίλου ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπότεφ Πλόβλντιβ.

Μια απόφαση που προκάλεσε ηλεκτροσόκ στον Παναθηναϊκό καθώς δεδομένα απαιτείται πλέον άλλη πολιτική προκειμένου να συγκεντρωθούν τα έσοδα που απαιτούνται για να βγουν οι ετήσιοι προϋπολογισμοί που έχουν εγκριθεί μάλιστα σε Γενική Συνέλευση.

Το πρόβλημα γίνεται τεράστιο από τη στιγμή που αυτό συνέβη ενώ οι ομάδες έχουν ήδη δημιουργηθεί και βρίσκονται τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους.

Το οικονομικό κενό που έχει δημιουργηθεί μετά το τράβηγμα της πρίζας είναι τεράστιο και πλέον δεδομένα έρχονται σημαντικές εξελίξεις.

Ήδη συγκλήθηκε έκτακτο ΔΣ με μοναδικό θέμα και αναμένονται αποφάσεις που μένει να φανεί αν θα είναι δραστικές, αν θα επηρεάσουν τα αγωνιστικά τμήματα και με ποιον τρόπο και τέλος αν η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα συνεχίσει  μέχρι τις εκλογές που είναι προγραμματισμένες το καλοκαίρι του 2025.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr