«Ρελάνς Παναθηναϊκού για Πελίστρι» - Βουίζει ο αγγλικός Τύπος

Τα Αγγλικά ΜΜΕ δίνουν και… παίρνουν με νέα δημοσιεύματα που βάζουν φωτιά στην υπόθεση του Ουρουγουανού που βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Τριφυλλιού.

Φακούντο Πελίστρι: Θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού το αγαπημένο παιδί του Αλόνσο;

Οι Άγγλοι τονίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρησιμοποιήσει το μπάτζετ που θα ελευθερωθεί σε περίπτωση αποχώρησης του Σάντσο ή του Πελίστρι για να αποκτήσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή σε θέση που έχει δεδομένο κενό.

Παράλληλα, αναφέρει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ουρουγουανό εξτρέμ των «Κόκκινων Διαβόλων», τονίζοντας πως θα μπορούσε να γίνει είτε κανονική μεταγραφή είτε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Μένει να δούμε αν τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του 22χρονου, ο οποίος αποτελεί το «πουλέν» του Ντιέγκο Αλόνσο εδώ και χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr