Παναθηναϊκός: Το νούμερο ένα στοίχημα του Ντιέγκο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον βάλει ξανά σε μια φυσιολογική τροχιά με την αποστολή του να είναι πολύ απαιτητική.

Παναθηναϊκός: Το ξέσπασμα του Ντιέγκο Αλόνσο μετά το 2-0 του Μπακασέτα (vid)

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, καθώς έδιωξε τον Φατίχ Τερίμ λίγο πριν το τέλος της σεζόν και στην πορεία δεν κράτησε τον Χρήστο Κόντη με τον οποίο έκανε το φινάλε της σεζόν.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έφεραν στην Αθήνα για λογαριασμό τους, τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος μπήκε με το «καλημέρα» στα βαθιά, καθώς η αποστολή του είναι να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να δομήσει μια ομάδα που θα μπει στον φυσιολογικό δρόμο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι ένα κεφάλαιο, το οποίο θέλει υπομονή, πλάνο και δουλειά. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεδομένα θέλει χρόνο, προκειμένου να περάσει κάποια πράγματα στην ομάδα, στους παίκτες και να βάλει τη δική του ταυτότητα.

Από εκεί και πέρα όμως από τα φιλικά παιχνίδια και κυρίως στο ματς με τη Μπότεφ, ίσως και ο ίδιος να καταλάβε το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει από τη στιγμή που ξεκίνησε η θητεία του στους πράσινους.



Στα πρώτα δύο εγχώρια φιλικά παιχνίδια αλλά και στο πρώτο επίσημο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε όπως θα ήθελε ο κάθε άνθρωπος του συλλόγου.

Γενικότερα το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν μ’ αρκετές κενές θέσεις κόντρα στην Μπότεφ είναι κάτι που άπαντες μέσα στην ομάδα έχουν αξιολογήσει και θα παλέψουν να διορθωθεί με πρώτο και καλύτερο τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής θέλει τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας του και γνωρίζει πολύ καλά πως δίχως εκείνον δεν μπορεί να γίνει κάτι ουσιαστικό και καλό. Άρα μέσω των προκρίσεων, των ελκυστικών εμφανίσεων, της υγείας γενικότερα που θα βγάζει η ομάδα του, τότε μπορεί να φέρει ξανά τον κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr