Παναθηναϊκός: Πόσο μπορεί να παίξει με Μπότεφ ο Τετέ - Η φιλοσοφία του Αλόνσο

Το Τριφύλλι πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο ΟΑΚΑ και πάει στη Βουλγαρία για να… τελειώσει τη δουλειά και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτά αλλάζει στον Παναθηναϊκό ο Αλόνσο με Τετέ!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει το πλάνο του για την κρίσιμη ρεβάνς, στην οποία δεν χωράνε λάθη, γι’ αυτό θα φροντίσει να επιλέξει το δυνατότερο σχήμα που έχει στη διάθεσή του.

Όσον αφορά τον Τετέ, είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί αλλά είναι στο χέρι του Ουρουγουανού αν αυτό θα γίνει ως βασικός ή ερχόμενος από τον πάγκο.

Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να παίξει ως αλλαγή και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ.

Παρόλα αυτά, ο 49χρονος τεχνικός θα αποφασίσει, εν τέλει, για την χρησιμοποίηση του νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνου στον επαναληπτικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr