Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Δύο διλήμματα και Τετέ ενόψει Μπότεφ
Το Τριφύλλι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κρίσιμη ρεβάνς στη Βουλγαρία, έχοντας πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και τη νίκη με 2-1.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει το πλάνο του για τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα με την ενδεκάδα.
Όπως αναφέρεται, βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά το κέντρο της άμυνας και συγκεκριμένα τους στόπερ καθώς καλείται να επιλέξει ανάμεσα στον Ίνγκι Ίνγκασον και τον Μπαρτ Σένκεφελντ.
Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι ο Τόνι Βιλένα δεν θα ξεκινήσει ως βασικός μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στην Αθήνα, με τη θέση του να παίρνει ένας εκ των Άνταμ Τσέριν και Νεμάνια Μαξίμοβιτς.
Τέλος, ο νεοαποκτηθείς Τετέ θα αγωνιστεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 13 ελεύθεροι σε στυλ Νίστρουπ για την άμυνα
- "Κλεισμένος" από τον Παναθηναϊκό ο Ράστοντερ, μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα»
- Παναθηναϊκός: Ποια παιχνίδια θα δείχνει το νέο Panathinaikos TV
- Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για Καμαρά
- Η αλήθεια για Λάρκιν: Πότε ρώτησε ο Παναθηναϊκός, τι ισχύει σήμερα