Παναθηναϊκός: Απογοητευμένος με Αλόνσο ο Αϊτόρ

Μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στα αυτιά του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα η είδηση πως ο Τετέ θα πάρει τη θέση του στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με τη Μπότεφ Πλόβντιβ.

Παναθηναϊκός: Απογοητευμένος με Αλόνσο ο Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία του Παναθηναϊκού τόσο στην Αυστρία, όσο και στα δύο φιλικά στη Λεωφόρο, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Ουρουγουανό προπονητή.

Ο «πράσινος» τεχνικός αποφάσισε στο παρά… ένα να αφαιρέσει τον Ισπανό από την ευρωπαϊκή λίστα, προκειμένου να προσθέσει τον Τετέ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τβέντε που θεωρείται και «παίκτης ψυχολογίας», απογοητεύτηκε από την απόφαση του προπονητή του και πλέον, το μέλλον του είναι στον «αέρα».

Όπως συνέβη και με τον Τερίμ, ο Αϊτόρ δεν ανέκτησε έδαφος ούτε και με τον Αλόνσο και πλέον, φαντάζει μονόδρομος η εύρεση μιας διαφορετικής ποδοσφαιρικής… στέγης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr