Παναθηναϊκός: Η απόλυτη μεταγραφική προτεραιότητα

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν πλέον ως απόλυτη προτεραιότητα την μεταγραφή του αριστερού μπακ.

Παναθηναϊκός: Επίσημη η αλλαγή του τρίτου φιλικού του Τριφυλλιού

Οι πράσινοι έχουν αργήσει χαρακτηριστικά να κάνουν την παραπάνω κίνηση και πλέον ο χρόνος πιέζει πολύ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιαννούλη, πάλεψε πολύ την υπόθεση όμως τελικά ο Έλληνας μπακ προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ένα άλλο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο ήταν εκείνο του Μάρτιν της Τζένοα όμως μιλάμε για μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Οι Ιταλοί υπολογίζουν πολύ τον παίκτη και δύσκολα θα δώσουν την συγκατάθεση τους με ένα πόσο μικρότερο των 6-7 εκατ. ευρώ.

Μια άλλη περίπτωση που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό ήταν αυτή του Πεδρόσο ο οποίος βρέθηκε κοντά όμως το Τριφύλλι τελικά προτίμησε να ψάξει για κάτι καλύτερο.

Πάντως τα περιθώρια έχουν στενέψει καθώς στα αριστερά υπάρχει μόνο ο Μλαντένοβιτς ο οποίος και στον αγώνα με την Μπότεφ αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του αριστερού μπακ με τις υπόλοιπες υποθέσεις να πηγαίνουν λίγο πίσω μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr