Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή... καψούρα του Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά καθώς όπως είναι γνωστό είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτηση τόσο του αριστερού μπακ όσο και του αριστερού εξτρέμ.

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Αλόνσο - Η ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στο ΟΑΚΑ

Όσον αφορά την θέση του αριστερού εξτρέμ, εκεί ο Παναθηναϊκός κοιτάει παίκτες από το πάνω ράφι και παλεύει δύσκολες περιπτώσεις οι οποίες δεδομένα μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Πάντως, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να είναι πιο μπροστά με τους υπόλοιπους.

Μια περίπτωση που συνεχίζει να ενδιαφέρει σοβαρά τον Παναθηναϊκό είναι ο Φακούντο Πελίστρι ο οποίος είναι και ποδοσφαιρική καψούρα του Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τον ξέρει καλά, είναι ο ποδοσφαιρικός του πατέρας, έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, τον θέλει πολύ στον Παναθηναϊκό όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη.

Και αυτό γιατί ο Πελίστρι έχει τραβήξει πάνω του βλέμματα ευρωπαϊκών Συλλόγων οι οποίοι ενδιαφέρονται και εκείνοι για τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να παλεύει αυτήν την υπόθεση όμως δεν στοχεύει μόνο εκεί καθώς στη λίστα των πρασίνων υπάρχουν κι άλλα δυνατά ονόματα τα οποία απασχολούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr