Παναθηναϊκός: Υπόδειγμα ο Γερεμέγεφ που αρνήθηκε τα εκατομμύρια και έμεινε!

Φαντάζεστε να μην ήταν διαθέσιμος την Πέμπτη ο Αλεξ Γερεμέγιεφ και να έπρεπε να παίξει βασικός ο Αντράζ Σποράρ που έχει καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητος και δεν φέρεται διατεθειμένος να βάλει τα πόδια του στη φωτιά.

Παναθηναϊκός: Υπόδειγμα ο Γερεμέγεφ που αρνήθηκε τα εκατομμύρια και έμεινε!

Ο Σλοβένος απλά δεν έχει ταιριάξει στην ομάδα, συμβαίνει με πολλούς, παντού και πάντα, ίσως πρέπει να γυρίσει στη Σλοβαν Μπρατισλάβας που τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες, δείχνει αναγκαίο γι αυτόν ένα φρέσκο ξεκίνημα.

Ο Γερεμέγιεφ,πάντως, αυτή τη στιγμή μοιάζει υπερ-απαραίτητος. Ο Σουηδός είναι προσηλωμένος στους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, ούτε καν κοίταξε την πρόταση που είχε προ ημερών από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το παιδί θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να διακριθεί, του αρέσει η Ελλάδα γι αυτό κι απέρριψε το τριετές συμβόλαιο 2.5 εκατ. Ευρώ ανά έτος που του πρόσφερε η Σεούλ από τη Νότια Κορέα. Που να τρέχεις τώρα στην Ασία…

Ο Άλεξ αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία, παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στους πράσινους δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ντιέγκο Αλόνσο και το κάνει σκοράροντας μονίμως.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr