Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα προκριθεί στο Europa League!

Η μείωση του σκορ από την Μπότεφ κι η παραλίγο ισοφάριση ελπίζουμε να κάνει τους πράσινους να πάνε στη Βουλγαρία με το μυαλό στο κεφάλι τους.

Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ 2-1: Τα highlights από το ΟΑΚΑ

Στο recruiting που απομένει για να κλείσει το ρόστερ επιβάλλεται να έρθουν παίκτες σβέλτοι που να ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του προπονητή που έχει δυναμικό γεμάτο 30άρηδες, αργούς, που αδυνατούν να καλύψουν χώρους και να πάνε επιθετικά πάνω στη μπάλα, πλην Αράο.

Προβληματική η συνύπαρξη των στόπερ, άθλιοι Σένκεφελντ-Γεντβάι (όπως κι επί Γιοβάνοβιτς), μηδενική επίδραση από Βιλένα, στατικό ποδόσφαιρο από τους περισσότερους στο β΄ ημίχρονο, ειδικά όταν μπήκε στο ματς ο Σπόραρ κι έπαιζες με παίκτη λιγότερο.

Ομάδα χωρίς χαφ που μπορούν να μαρκάρουν και να παίξουν αποτελεσματικά αδικεί τον εαυτό της και την δουλειά που ρίχνει καθημερινά στο γήπεδο με την προβληματική στελέχωση του ρόστερ. Πίσω Γεντβάι-Σένκεφελντ βάζουν ταβάνι στο παιχνίδι σου.

Ο δεύτερος έχει έλλειμμα guts ενώ ο Κροάτης έχει πρόβλημα σκέψης και κατανόησης δεδομένων, το οποίο όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για αυτούς που τον επέλεξαν και του ανανέωσαν το συμβόλαιο. Ίσως με τον Ίνγκανσον δίπλα του ο Τιν παίξει καλύτερα.

Είναι άδικο όμως να ξοδεύει ο Παναθηναϊκός τα καλά της διαστήματα δίχως να καθαρίζει όπως οφείλει ματς, γιατί με το που μειώνει το σκορ ο αντίπαλος βλέπουμε ότι την πιάνει …πλημμύρα, κάτι που σε συνδυασμό με τα κόμπλεξ των άτιτλων χρόνων της κόβουν τα πόδια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr