Παναθηναϊκός: Εκτόξευση Τζούρισιτς, αλλά...

Το καλοκαίρι βγάζει τον καλύτερό του εαυτό ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Κρίμα που το δοκάρι του στέρησε το ωραιότερο γκολ της βραδιάς την Πέμπτη. Κέρδισε το πέναλτι, ήταν μέσα στις φάσεις, ζήτησε μπάλα.

Παναθηναϊκός: Εκτόξευση Τζούρισιτς, αλλά...

Πέρσι ήταν σούπερ στα φιλικά, πολύ καλός με Ντνίπρο, κομβικός στην Αθήνα με Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, έβαλε γκολ το φθινόπωρο στο πρωτάθλημα μας κι έπειτα έπεσε σε χειμέρια νάρκη.

Αν επαναληφθεί και φέτος (μακάρι όχι), τουλάχιστον ο Σέρβος προλαβαίνει να βοηθήσει κόντρα σε Μπότεφ και (99.9%) Αγιαξ.

Ο Τζούρισιτς μπάλα ξέρει, το θέμα είναι να τον ταιριάξει ο κόουτς με τον Τάσο Μπακασέτα που δεν είναι και φανατικός των αμυντικών επιστροφών.

Από τον πλάβι άσο μην περιμένετε να μαρκάρει γύρω – γύρω. Δεν είναι το καλύτερό του το pressing ψηλά στους αντίπαλους στόπερ.

Είναι καλλιτέχνης, είναι αυτό που λέμε την… χαϊδεύει, έχει αντίληψη του χώρου (με και δίχως τη μπάλα), κυρίως δε είναι ομαδικός.

Δεν την παιδεύει την μπάλα! Γρήγορος στις αποφάσεις του, σούπερ δεξί πόδι και σχετικά σε καλή φυσική κατάσταση (θέλει δουλειά ακόμα). Πρώτο θετικό δείγμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr