Παναθηναϊκός: Σκαμπανεβασμάτων... συνέχεια στο Τριφύλλι!

Πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, προφανώς θα υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αν έτρεχαν σαν τρελοί θα αμφιβάλαμε για το τι δουλειά είχε γίνει στο εξωτερικό.

Δεν κρύφτηκε Σένκεφελντ: «Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος το αν είσαι φαβορί δε λέει κάτι»

Το ζήτημα Ιούλη μήνα είναι να μην πληρώνεις τις κακές σου στιγμές, είδαμε τι έπαθαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Λογικό για την εποχή να μην υπάρχουν τρεξίματα αν κι από τους παίκτες που έπαιξαν με την Μπότεφ ΜΟΝΟ ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής (ταχύτητα και έκρηξη), ενώ περιμένουμε να δούμε και τον Τετέ που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά ,σκόραρε, συνέχισε να πιέζει και τελικά στο τέλος είπε πάλι καλά που δεν δόθηκε πέναλτι στη φάση που ο Ντραγκόφσκι πρόλαβε και τράβηξε τα χέρια του στο τετ-α-τετ, μην ερχόμενος σε επαφή με τον αντίπαλό του.

Η άθλια παρουσία Σπόραρ στα τελευταία λεπτά σε έκανε παντελώς ακίνδυνο επιθετικά, οι αντίπαλοι δεν είχαν κανένα λόγο να μην ρισκάρουν, ειδικά όταν κατάλαβαν ότι το δίδυμο Σένκεφελντ-Γεντβάι φλέρταρε με την γκέλα κάθε φορά που πιεζόταν.

Κρατάς την νίκη, τον κεφάτο Τζουρισιτς, την ευστοχία του Γερεμέγεφ που ξέρει να στέλνει το τόπι στο πλεκτό όσο κανείς στο Κορωπί.

Περιμένουμε Τετέ στο Πλόβντιβ, τον Τσέριν βασικό μάλλον στη θέση του Τόνι Βιλένα που συνεχίζει την παράδοση των Ολλανδών που αδυνατούν να κάνουν την διαφορά (Λα Λιγκ, Μέντες, Βόουτερ, Σένκεφελντ, Μπούι) όσο καλό παρελθόν και βιογραφικό κι αν κουβαλούν μαζί τους στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr