Κατσουράνης: «Με αυτούς τους παίκτες ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία προοπτική» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί της Μπότεφ Πλόβντιβ.

Κατσουράνης: «Με αυτούς τους παίκτες ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία προοπτική» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Δε γίναμε σοφότεροι για τον Παναθηναϊκό. Με αυτούς τους παίκτες, μέχρι να μπουν οι καινούργιοι, δεν υπάρχει καμία προοπτική. Όταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου είναι ο Βαγιαννίδης και στο δημιουργικό κομμάτι, κάτι λέει αυτό.

Υπάρχουν θέματα στην ομάδα. Και ο Τζούρισιτς ήταν πολύ καλός. Χρειάζεται γρήγορα χαφ , να μπει ο Μαξίμοβιτς να δούμε τι θα δώσει. Ο Γεντβάι μόνο δεξιά παίζει καλά, το ξέραμε αυτό. Αν ο Ίνγκασον παίζει μόνο στη θέση του Γεντβάι, είναι ένας κακός σχεδιασμός. 

Δεν είδαμε κάτι φοβερό για τον Παναθηναϊκό. Είναι κακό μαντάτο για τη ρεβάνς πως η Μπότεφ Πλόβντιβ είχε περισσότερες δυνάμεις. Μου φάνηκε πιο ζωντανή ομάδα, δίχως να έχει σπουδαία ποιότητα. Σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο και η κατάσταση του Παναθηναϊκού που έχει το πιο δύσκολο έργο σε σχέση με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει έναν παίκτη που θα μπορούσε να υποστηρίξει τον Τζούρισιτς. Ο Μλαντένοβιτς δεν μπορεί να το κάνει. Δεν είναι παίκτης επιπέδου Παναθηναϊκού για βασικός. Από τον Μαντσίνι πήρε ορισμένα πράγματα το Τριφύλλι.

Γενικά ήταν αργό το κέντρο του Παναθηναϊκού με Βιλένα-Μπακασέτα. Δε στηρίζουν τον Μπακασέτα. Δημιουργικά είχε προβλήματα ο Βιλένα, δεν μπορείς να έχεις αρκετές απαιτήσεις. Τον παίκτη τον έχουμε δει καιρό. Ήταν βελτιωμένος, δεν έκανε πολλά λάθη μέχρι το 70′. Δεν είναι όμως, για το επίπεδο της ομάδας, χρειάζεται κάτι καλύτερο σίγουρα.

Απέναντι σε μια ομάδα που δε ξέρεις αν είναι από τη Βουλγαρία ή από τη Γκάνα… νομίζω ότι είναι καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά πρέπει να το δείξει και στη ρεβάνς. Νομίζω ότι θα περάσει ο Παναθηναϊκός, εύκολα ή δύσκολα. Οι Βούλγαροι πήραν αποτέλεσμα… Μετά ήταν πιο πιθανό να γίνει το 2-2 παρά το 3-1.

Ωραίες οι μεταγραφές, αλλά ένας καινούργιος προπονητής χρειάζεται χρόνο. Το πρώτο που έπρεπε να πάρει ο Παναθηναϊκός ήταν να πάρει αριστερό μπακ. Ο Τσέριν πιστεύω δε γίνεται να μην παίζει βασικός, για μένα, είναι καλύτερος και από τον Μαξίμοβιτς.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version