Φίλιπ Τζούρισιτς: Μπορεί να κάνει τη διαφορά με μία προϋπόθεση

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, καθώς η ποιότητά του είναι μεγάλη και δεδομένη.

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για τη «μεταγραφή» Τζούρισιτς

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι το καλοκαίρι απέκτησε τον Φίλιπ Τζούρισιτς ως ελεύθερο σε μια πραγματικά σπουδαία μεταγραφή.

Ο Σέρβος μπορεί να μην έδειξε αυτά που ήξερε και για όσα αποκτήθηκε, ωστόσο δεδομένα μπορεί να προσφέρει και δείγματα της σπουδαίας ποιότητάς του έχουμε πάρει και δει.

Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν στο παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ, όπου ο Τζούρισιτς ήταν τρομερά κινητικός, δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με προσωπικές ενέργειες, είχε δοκάρι κι ένα γκολ που σωστά δε μέτρησε.

Γενικότερα αν φέτος μπορέσει να παραμείνει υγιής, το μεγάλο στοίχημα, τότε θ’ αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή και θα δώσει μια σπουδαία ποιοτική λύση στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr