Παναθηναϊκός – Μπότεφ 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπότεφ Πλόβντιβ.

Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ό,τι είδαμε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, πάνω-κάτω το παρακολουθήσαμε και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού. Οι ελληνικές ομάδες εμφανίστηκαν ανέτοιμες να αγωνιστούν απέναντι σε ομάδες της Βουλγαρίας, της Βοσνίας ακόμα και της Ανδόρας.

Αντί να «καθαρίσουν» τους αντιπάλους σε ΟΑΚΑ, Τούμπα και OPAP Arena, θα πάνε με κάποια πίεση στους επαναληπτικούς αγώνες, ακόμη κι αν θεωρούνται τα ακλόνητα φαβορί. Το Τριφύλλι φαινόταν ότι θα κάνει εύκολη την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο τέταρτο της συνάντησης, αλλά στην τελική σούμα, το «2-1» δεν ικανοποιεί κανέναν.

Σε μια χλιαρή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ η Μπότεφ παρέμεινε ζωντανή εκμεταλλευόμενη το λάθος του Βιλένα που έγινε… ο Κουλιεράκης, ο Βίντα, ο Στρακόσια από τα ματς της Τετάρτης. Σε μια αδράνεια του Σένκεφελντ οι Βούλγαροι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο σκορ, αλλά ο Σλάγκερ αναθεώρησε σε περίπτωση πέναλτι κάνοντας ανασκόπηση στη φάση.

Ο Αλόνσο προχώρησε στις πρώτες του αλλαγές μετά τη «ζημιά» του 2-1, στο 74ο λεπτό.

Μπαρτολομιεί Ντραγκόφσκι (7.5/10): Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν σταθερός, «χαντακώθηκε» στο 70′ σε μια ανοικτή επίθεση των Βούλγαρων, έπειτα από ένα ασυγχώρητο λάθος του Βιλένα. Στη φάση του πέναλτι ο επιτιθέμενος ποδοσφαιριστής έδειξε μια τάση να πέσει πριν την επαφή μαζί του και για αυτό δεν δόθηκε η εσχάτη των ποινών.

Γιώργος Βαγιαννίδης (8/10): Ο Έλληνας μπακ έχει κάνει καλή προετοιμασία κι αυτό φάνηκε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους είχε τη δική του στιγμή σε σουτ με το αριστερό, αλλά ο Ιγκόνεν απέκρουσε το σουτ.

Μπαρτ Σένκεφελντ (6/10): Ο Ολλανδός έκανε τα απολύτως απαραίτητα. Σε μια στιγμή αδράνειας παραλίγο να φέρει καταστροφικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, ένα πέναλτι εις βάρος της ομάδας που τελικά πήρε πίσω ο Σλάγκερ.

Τιν Γέντβαι (7/10): Δε δείχνει άνετα με τον Σένκεφελντ στο πλευρό του ο Γέντβαι. Ο Κροάτης σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίστηκε ασταθής, στο α’ μέρος απείλησε με κεφαλιά που πέρασε εκτός εστίας.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (7/10): Ο Σέρβος έκανε ένα θετικό πρώτο ημίχρονο, συμμετείχε στη φάση του 1-0, ενώ έσωσε βέβαιη παραβίαση της εστίας με εκπληκτικό τάκλιν στη μπάλα. Κατά διαστήματα δοκίμασε σέντρες στην περιοχή των φιλοξενούμενων που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Ουίλιαν Αράο (7/10): Ο Βραζιλιάνος είχε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα, πήρε μια κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι που κατέληξε άουτ, στη φάση του γκολ δεν κατάφερε να διορθώσει τον Βιλένα σε δύο χρόνους.

Τόνι Βιλένα (3/10): Ο Ολλανδός ήταν ο μοιραίος του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα με τη Μπότεφ Πλόβντιβ.

Τάσος Μπακασέτας (8/10): Ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από τις υπηρεσίες του Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής έβγαλε προσωπικότητα, είχε κάποιες καλές ενέργειες στο χορτάρι, ενώ σκόραρε από τα έντεκα βήματα.

Φιλίπ Τζούρισιτς (9/10): Ο κορυφαίος του Τριφυλλιού στο χορτάρι με τη μπάλα στα πόδια. Ο Σέρβος κέρδισε πέναλτι, στάθηκε άτυχος στην προσπάθειά του που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, γενικότερα έδωσε μάχες και θύμισε κάτι από τις περσινές του εμφανίσεις με τη Ντνίπρο.

Ντανιέλ Μαντσίνι (6/10): Ο Αργεντινός δεν ήταν σε γενικές γραμμές, απειλητικός, έβγαλε διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, από δική του σέντρα ο Γερεμέγεφ θα μπορούσε να «γράψει» το 2-0 στο 13′.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (7.5/10): Πέρα από το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε στο 8′, ο Σουηδός είχε κι άλλες στιγμές για να πετύχει περισσότερα τέρματα, ωστόσο, τα τελειώματά του δεν ήταν τα επιθυμητά. Ειδικά στο 13′ έπρεπε να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα!

Μαξίμοβιτς-Σπόραρ-Λημνιός-Ίνγκασον-Βέρμπιτς: Δεν μπορούν να κριθούν.

Exit mobile version