Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα επόμενα «χτυπήματα» και ο Πελίστρι

Το Τριφύλλι έκανε… ρελάνς με την απόκτηση του Τετέ και πλέον προχωρά στους επόμενους στόχους για την ενίσχυση του «πράσινου» ρόστερ.

Φακούντο Πελίστρι: Θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού το αγαπημένο παιδί του Αλόνσο;

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών στις θέσεις που υπάρχει κενό, για να προλάβει τις εξελίξεις και να καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα κατάλληλα.

Στο κάδρο βρίσκεται εκ νέου ο Φακούντο Πελίστρι, την περίπτωση του οποίου δουλεύουν αρκετά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού καθώς κρύβει δυσκολίες ελέω της τεράστιας αξίας του παίκτη.

Με τον Ντιέγκο Αλόνσο έχουν συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν, αφού ήταν αυτός που τον καθιέρωσε στην Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Το κλαμπ συζητά και με άλλους σε διάφορες θέσεις και το προσεχές διάστημα αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr