Παναθηναϊκός: Το κλειδί με Γερεμέγεφ - Νέα δεδομένα

Ο Αλεξ Γερεμέγεφ θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στη Μπότεφ. Ο Σουηδός πέρσι είχε εντυπωσιακά νούμερα σε αναλογία σκοραρίσματος/χρόνου συμμετοχής.

Παναθηναϊκός: Το κλειδί με Γερεμέγεφ - Νέα δεδομένα

Υπάρχει όμως μία μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη: ο Αλεξ δεν μπορεί να φέρει, να κρατήσει με την ίδια ευκολία την μπάλα μέσα στην περιοχή. Ο Έλληνας είναι περισσότερο φορ ενέργειας κι έντασης. Θέλει να τρέχει το γήπεδο, να κουράζει τους αντίπαλους στόπερ.

Ο Γερεμέγεφ προτάσει ως νο1 προσόν του ότι ξέρει να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό μα δεν είναι από τους επιθετικούς που θα βοηθήσουν την ομάδα να περάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή και κυρίως να καταφέρει να κρατήσει την φάση …ζεστή όταν αυτό συμβεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σκανδιναβός λειτουργεί καλύτερα, γίνεται πιο απειλητικός, πιο επικίνδυνος όταν μπαίνει σαν αλλαγή.

Ερχόμενος φρέσκος από τον πάγκο μπορεί με τα πλούσια σωματικά του προσόντα και το παίξιμο του διαρκώς μπροστά από τον πορτιέρο, να εκμεταλλευτεί την κούραση των αντίπαλων στόπερ και να βρίσκει με ευκολία το κενό στην αντίπαλη άμυνα ή να παίρνει δεύτερες μπάλες από αποκρούσεις της μέσα στην περιοχή σημαδεύοντας σωστά.

Στον ίδιο είναι φυσικό να μην αρέσει ο ρόλος του μόνιμου παγκίτη όμως για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζεσαι πάση θυσία φορ πάγκου που να σκοράρει με ευκολία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr