«Παίκτης υψηλών προδιαγραφών ο Τετέ, μπορεί να γίνει το επόμενο μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού»

Ο Τουντσάι Κουρτουλού, προϊστάμενος του αθλητικού τιμ συντακτών στην μεγάλη τουρκική εφημερίδα «Sabah», καταθέτει το προσωπικό του report για τον Τετέ.

«Παίκτης υψηλών προδιαγραφών ο Τετέ, μπορεί να γίνει το επόμενο μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

«Ο Τετέ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Γαλατάσαραϊ με μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προσδοκίες.

Γρήγορος εξτρέμ, τεχνίτης με καλή ικανότητα στην κυκλοφορία της μπάλας, την ντρίμπλα και στο ένας εναντίον ενός.

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα και κυρίως στα αμυντικά καθήκοντά του, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγάλει ολόκληρο το ταλέντο του στην Γαλατά.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραμένει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής…» τόνισε αρχικά ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Sabah» και πρόσθεσε:

«Είναι ένα σπουδαίο όνομα και παίκτης υψηλών προδιαγραφών. Εφόσον καταφέρει να προσαρμοστεί στην Ελλάδα, τότε αναμφίβολα έχει το ταλέντο να εξελιχθεί στο επόμενο μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού.

Αν αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες του, θα φέρει στο μέλλον πολλά χρήματα στον Παναθηναϊκό από την επόμενη μεταγραφή του»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr