«Ο Τετέ μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαία μεταγραφή του ελληνικού πρωταθλήματος»

Τη δική του άποψη για τη μεταγραφή του Τετέ στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο γνωστός δημοσιογράφος από την Τουρκία, Οζγκιούρ Σαντζάρ.

Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το κασέ του Τετέ

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

«Ο Τετέ διαθέτει μεγάλη ποιότητα αρκεί να επικεντρωθεί 100% στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του. Μπορεί να μην πέτυχε πολλά γκολ με την Γαλατασαράι, αλλά ήταν πάντα κοντά στο γκολ.

Μάλιστα, το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Κοπεγχάγη ψηφίστηκε ως το καλύτερο στο Champions League.

Μπορεί να μην είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γαλατασαράι λόγω του τρόπου που αγωνιζόταν η τουρκική ομάδα, όμως θεωρώ πως μπορεί να ξεχωρίσει σε ένα σύστημα όπου θα έχει ρόλο από τα άκρα, αρκεί να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι απλά μια ομάδα στο βιογραφικό του, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαία μεταγραφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Τετέ δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά πλάνα του Οκάν Μπουρούκ και έτσι αποφάσισε να ανάψει το ‘πράσινο φως’ για την παραχώρηση του.

Ξέρω πως προτού συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός μαζί του, τον ζήτησαν τόσο η Κορίνθιανς, όσο και η Ατλέτικο Παραναένσε με την μορφή δανεισμού, αλλά η Γαλατασαράι αρνήθηκε να τον παραχωρήσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr