Πορτογαλία: «Η υπομονή του Ιωαννίδη αρχίζει να εξαντλείται»
Ο Φώτης Ιωαννίδης , σύμφωνα με τους Πορτογάλους, δεν μπορεί να περιμένει άλλο για να πάρει τη μεταγραφή στο εξωτερικό με τον Παναθηναϊκό να είναι κάθετος στο θέμα πώλησης του ποδοσφαιριστή.
Στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη είναι καθημερινά. Αυτή τη φορά η «A Bola» αναφέρει πως
«ο Φώτης Ιωαννίδης αρχίζει να δείχνει σημάδια ανυπομονησίας απέναντι στη φθορά που προκαλεί η πραγματικά δύσκολη αγορά για τον παίκτη, διχασμένη ανάμεσα στην πίστη στον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρό του Γιάννη Αλαφούζο και στον πειρασμό να φύγει για καλύτερα πρωταθλήματα με καλύτερο συμβόλαιο».
Το πορτογαλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι «πληροφορίες που προέρχονται από το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δείχνουν ότι η υπομονή εξαντλείται, ανάλογα με την κατάσταση.
Μπροστά του ο Έλληνας επιθετικός έχει: Την πιθανότητα ενός καλύτερου συμβολαίου, ενός καλύτερου πρωταθλήματος και να παίξει στο Champions League».
Μάλιστα, η «A Bola» στέκεται και στο ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την απόκτηση του Ιωαννίδη η Λάτσιο, αναφέροντας πως:
«Μετά την άρνηση του Ιωαννίδη στην Ίπσουιτς, από την Αγγλία, και την αποχώρηση της Μπολόνια από τη σκηνή, άλλο ένα ιταλικό εμπόδιο εμφανίζεται πλέον στο μονοπάτι των λιονταριών».
«Η Λάτσιο δεν έχει την προτίμηση του Ιωαννίδη, καθώς ο παίκτης είναι πραγματικά πρόθυμος να παίξει στην Σπόρτινγκ, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει ένα περισσότερο επιχείρημα υπέρ του Παναθηναϊκού και των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των Ελλήνων. Ο Ιωαννίδης όμως αρχίζει να απελπίζεται».
Δείτε παρακάτω:
Sporting: paciência de Ioannidis começa a esgotar-se
Leia aqui: https://t.co/lP5LDr278Z#futebol #nacional #fotisioannidis #sporting
— A BOLA (@abolapt) July 25, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Χολμς οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Παναθηναϊκός: Πανό - μήνυμα της Θύρας 13 στο T-Center (pic)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση