Παναθηναϊκός: Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε το ποσό αγοράς του Τετέ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου Τετέ και η πρώην ομάδα του ανακοίνωσε το ποσό της αγοράς του.

Ο Τετέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια μεγάλη μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τετέ, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης των πρασίνων.

Από εκεί και πέρα λίγο μετά τη συμφωνία με τη Γαλατά, ο τουρκικός σύλλογος αποκάλυψε το ποσό που πήρε από το Τριφύλλι, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.

Πιο αναλυτικά στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Γαλατά ανέφερε πως το κόστος της μετακίνησης του Βραζιλιάνου εξτρέμ ήταν 4.750.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Galatasaray Sportif A.Ş: Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ματέους Καρντόσο ενημέρωσε την Πλατφόρμα Δημόσιας Αποκάλυψης (ΚΑΠ) ότι επετεύχθη συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του Λέμος Μαρτίνς.

Για το θέμα έγινε η ακόλουθη δήλωση:

«Επετεύχθη συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του επαγγελματία μας ποδοσφαιριστή Ματέους Καρντόσο Λέμος Μαρτίνς.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταβάλει στην Εταιρεία μας καθαρό ποσό μεταγραφής 4.750.000 ευρώ.

Ανακοινώνεται στο κοινό με σεβασμό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr