Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Τετέ, άμεσα στην Αθήνα, μάχη για Europa League

Οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι για Τετέ!

«Προτάσεις από Παναθηναϊκό κι άλλες τρεις ομάδες για Τετέ» (pic)

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τη μεταγραφή του 24χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Τετέ με τη Γαλατασαράι.

Ο παίκτης έρχεται άμεσα στην Αθήνα και θα δοθεί μάχη με τον χρόνο για να δηλωθεί στα ματς με την Μπότεφ.

Σημαντική λεπτομέρεια το γεγονός πως θα πρόκειται για κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό. Αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή θα κοστίσει πολλά χρήματα αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι πέραν του ποσού που θα δοθεί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, ο Τετέ θα λάβει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που υφίστανται στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ «γεμάτη» σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Γαλατασαράι, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup.

Τίτλους κατέκτησε και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup) στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ έχει δύο περάσματα ως δανεικός απ’ τη Λέστερ και τη Λιόν, την περίοδο που ανήκει στην ομάδα του Ντόνετσκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr