Ασημακόπουλος: «Δεν είναι εικόνα Παναθηναϊκού αυτή...»

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ασημακόπουλος σχολιάζει το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού!

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Αναλυτικά όσα γράφει στην εφημερίδα Livesport:

Αδύνατο να καταλάβει κανείς το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού, μία μέρα πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του. Ένα θολό τοπίο, το οποίο θα πρέπει κάποιος να είναι… διάνοια με ταυτόχρονο κληρονομικό χάρισμα για να προσπαθήσει να το ξεκαθαρίσει. Όλοι περίμεναν παίκτες και ξαφνικά μαθαίνουν για το ενδεχόμενο να φύγει και ο Βαγιαννίδης, για τον οποίο η πληροφόρηση έλεγε ότι «τον θέλει ο προπονητής και γι’ αυτό δεν πάει πουθενά».

Το μόνο που ξεκίνησε και συνεχίζεται είναι η γνωστή παρέλαση ονομάτων που αφορούν ποδοσφαιριστές για τους οποίους είτε υπάρχουν προτάσεις, είτε γίνονται διαπραγματεύσεις, είτε άγνωστο τι γίνεται. Και φυσικά, το… «κάντε λίγη υπομονή, όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα σας… καταπλήξουν», μακάρι, αλλά δεν πείθει κανέναν, παρά μόνο όσους θέλουν να πεισθούν.

Απορεί κανείς αναλογιζόμενος ποια είναι η φιλοσοφία και ποιος ο στόχος της συγκεκριμένης συμπεριφοράς. Υπάρχει π.χ προγραμματισμός, ή έστω ατζέντα υποψήφιων στόχων από τον τεχνικό διευθυντή; Γιατί ακούγεται λίγο δυσνόητο, βαδίζοντας προς το τέλος Ιουλίου, να μην έχει προχωρήσει ούτε μία κίνηση στο κρίσιμο κομμάτι των δύο ακραίων επιθετικών, παρά να σέρνεται μία απλή ονοματολογία, που περισσότερο μπερδεύει, παρά ξεδιαλύνει τα πράγματα… Απ’ όποια πλευρά και αν το δει κανείς, δεν είναι εικόνα Παναθηναϊκού αυτή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr