«Κλειδώνει» η ενδεκάδα - Ετσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Μπότεφ
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπότεφ Πλόβντιβ.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει αξιολογήσει σε μία πρώτη βάση το «πράσινο» ρόστερ και καλείται, με τα υπάρχοντα προβλήματα και τις ιδιαίτερες συνθήκες, να σχηματίσει την ενδεκάδα της… πρεμιέρας.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα ανακατέψει την… τράπουλα ανάμεσα σε 14 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, έχοντας καταλήξει ήδη για τους βασικούς στις περισσότερες θέσεις.
Στην υπεράσπιση των γκολπόστ, Λοντίγκιν και Ντραγκόφσκι διεκδικούν την θέση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας.
Στη συνέχεια και στην αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού θα ηγηθούν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ στα στόπερ.
Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς «παίζουν» για τα άκρα της άμυνας.
Αράο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα για δύο θέσεις στον άξονα και Μπακασέτας.
Στα «φτερά» ο Τζούρισιτς με τον Μαντσίνι και στην κορυφή ο Γερεμέγεφ, με τον Σπόραρ να έχει και αυτός κάποιες πιθανότητες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Περιμένω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για Φρουκ»
- Παναθηναϊκός, Κύπελλο: Και τώρα ο ΠΑΟΚ - Πότε θα γίνουν τα ματς, οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Άρης 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Νόα Άλεν ο Παναθηναϊκός»
- Ποιος είναι ο Ιάσωνας Νεμπής που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού