«Αν ο Παναθηναϊκός πάρει άμεσα εξτρέμ, δεν θα είναι ούτε ο Πελίστρι ούτε ο Ζότα»

Τη δική του άποψη αναφορικά με τον εξτρέμ που θα πάρει ο Παναθηναϊκός εξέφρασε ο δημοσιογράφος Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ ΦΜ.

Παναθηναϊκός: Με απουσίες... πονοκέφαλο ο Αλόνσο στην Αυστρία

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει τις τρύπες που έχει στο ρόστερ του κάνοντας ποιοτικές κινήσεις, οι οποίες θα τον αναβαθμίσουν σε πρώτο χρόνο, αλλά και δεύτερο θα τον κάνουν πιο ανταγωνιστικό προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Γι’ αυτό το λόγο μέσα στην… παρέλαση ονομάτων που γίνεται για τη θέση του εξτρέμ έχουν ακουστεί και οι Φακούντο Πελίστρι αλλά και Ζότα Σίλβα. Δύο ποδοσφαιριστές που δεδομένα θα ανεβάσουν επίπεδο τους πράσινους αν ενταχθούν στο ρόστερ του.

Παρ’ όλα αυτό ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Αθανασίου ανέφερε πως αν γίνει κάποια κίνηση άμεσα για εξτρέμ, τότε εκείνος δε θα είναι ούτε ο Ουρουγουανός αλλά ούτε και ο Πορτογάλος εξτρέμ με τον Παναθηναϊκό να κοιτάει… αλλού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr