Χελάκης: «Με δύο μεγάλες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει ξανά τον κόσμο του»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης μέσω της εφημερίδας «Sportday» μίλησε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Τριφυλλιού αλλά και την κατάσταση που επικρατεί με τον κόσμο της ομάδας.

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Συζήτηση για αποκλεισμό από τον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ δεν πρέπει να γίνει καν σε αυτή τη φάση. Ούτε θα γινόταν βέβαια αν ο Παναθηναϊκός είχε κάνει έγκαιρα δύο μεταγραφικές κινήσεις στην επίθεση. Τώρα έχει βρει θέση η αμφιβολία ακόμα και για την Μπότεφ. Δεν βοήθησαν και οι εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Ωστόσο με απόδοση σαν κι αυτή κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια στο πρώτο ημίχρονο η δουλειά μπορεί να γίνει παρά τις ελλείψεις και τις απουσίες. Η υπόθεση του Άγιαξ είναι εντελώς άλλη συζήτηση. Θα χρειαστεί να γίνουν αρκετά πράγματα ώστε οι πράσινοι να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στους Ολλανδούς οι οποίοι θεωρητικά θα πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Βοϊβοντίνα.

Στην παρούσα φάση εκείνο που προέχει είναι μια καθαρή νίκη επί της Μπότεφ μεθαύριο το βράδυ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Για να επιτευχθεί θα χρειαστεί και η υποστήριξη της ομάδας από την εξέδρα. Πως θα γίνει αυτό με μια μεγάλη μερίδα των οπαδών παγωμένη από την μεταγραφική άπνοια και άλλη μια φοβισμένη από τον εμφύλιο μεταξύ οργανωμένων οπαδών που έφτασαν να ανταλλάσσουν πυροβολισμού έξω από το γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι άσχημη και μυρίζει μπαρούτι. Δύο σπουδαίες μεταγραφές ίσως να μπορούν να την αλλάξουν. Τώρα, όπως είναι τα πράγματα ένα στραβοπάτημα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr