«Τώρα ναι, ο Ιωαννίδης μπορεί να θεωρείται παίκτης της Σπόρτινγκ»

Νέες λεπτομέρειες για τον Φώτη Ιωαννίδη από την «A Bola», η οποία θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Ο Ιωαννίδης θέλει να παίξει στη Σπόρτινγκ - Πολύ κοντά στο να γίνει η μεταγραφή»

«Η σαπουνόπερα γύρω από τον Ιωαννίδη πλησιάζει στο τέλος της. Ευτυχισμένη έκβαση για τα Λιοντάρια, που εδώ και πολλές εβδομάδες έχουν επικεντρώσει όλη την προσοχή της αγοράς στην απόκτηση του 24χρονου Έλληνα επιθετικού, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν το βασικό πρόσωπο στον Παναθηναϊκό», τονίζει σε σημερινό της δημοσίευμα «A Bola».

Παράλληλα, αποκαλύπτουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ για συμβόλαιο πέντε ετών, με τον Παναθηναϊκό να βάζει στα ταμεία του με 23 εκατομμύρια ευρώ (20 εκατομμύρια καθαρά συν τρία ακόμη σε μορφή μπόνους), αν και η «A Bola» τονίζει ότι οι πράσινοι ίσως δεν δεχθούν το μπόνους, χωρίς να εξηγεί λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή» τομή για το ποσοστό μεταπώλησης. Το Τριφύλλι θέλει στο 20%, κάτι που τα λιοντάρια προσπαθούν να κατεβάσουν.

Τέλος, η Σπόρτινγκ θα πληρώσει σε δύο χρόνια το ποσό, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr