Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Βαγιαννίδη - Τα νέα πόσα για Μποταφόγκο

Ανατροπή στην ανατροπή στην υπόθεση του 23χρονου δεξιού μπακ, αφού οι Βραζιλιάνοι βάζουν στο… προσκήνιο νέα δεδομένα ανακατεύοντας περισσότερο το σίριαλ των τελευταίων ημερών.

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Βαγιαννίδη - Τα νέα πόσα για Μποταφόγκο

Δημοσίευμα από την Βραζιλία αναφέρει ότι τα ποσά που αναφέρονται στα ελληνικά media για την φημολογούμενη μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Μποταφόγκο δεν ευσταθούν.

Ειδικότερα, το fogaonet.com τονίζει ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ότι το κλαμπ κατάφερε να… «αρπάξει» τον Έλληνα παίκτη με ένα πιο μικρό ποσό από αυτό που γράφεται στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη είδηση αλλάζει τα δεδομένα καθώς περιπλέκει την υπόθεση της διαφαινόμενης πώλησης του ταλαντούχου μπακ του Παναθηναϊκού.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα όσον αφορά την κατάληξη των συζητήσεων μεταξύ των δύο κλαμπ, καθώς δεν αποκλείεται να έχουμε επίσημη ενημέρωση σύντομα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr