Ζότα Σίλβα: Οι προτάσεις που απέρριψε και η προτεραιότητά του

Ο Ζότα Σίλβα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό και μάλιστα μέσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες βρίσκεται κι ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που κάνουν... ξεχωριστό τον Ζότα Σίλβα

Φωτιά έχει πάρει στην Πορτογαλία το θέμα της μεταγραφής του Ζότα Σίλβα από τη Βιτόρια Γκιμαράες σε άλλον σύλλογο με τους δημοσιογράφους να δημοσιεύουν συνεχώς πληροφορίες για το θέμα.

Μάλιστα μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο εξτρέμ είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος όμως πρέπει να κάνει την υπέρβαση με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον Σεμπαστιάο Σούσα Πίντο, ο Σίλβα απέρριψε πρόταση από τη Μέση Ανατολή και προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στην Ευρώπη με τον ίδιο τον δημοσιογράφο ν’ αναφέρεται και στους πράσινους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Ζότα Σίλβα έχει ήδη απορρίψει προσφορές από τη Μέση Ανατολή και προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει περίπλοκη η συμφωνία.

Το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο παραμένει ενεργό και η μεταγραφή σε έναν από τους μεγάλους δεν μπαίνει στην άκρη.

Αρχικά, η Βιτόρια Γκιμαράες ζήτησε ρήτρα 20 εκατ. ευρώ, αλλά από σήμερα μια συμφωνία μπορεί να γίνει μεταξύ 12-15 εκατ. ευρώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr