Παναθηναϊκός μεταγραφές: Συμβόλαια πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ σε Πελίστρι και Ζότα Σίλβα

Ο Παναθηναϊκός κάνει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να προχωρήσει σε ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ του στα εξτρέμ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Συμβόλαια πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ σε Πελίστρι και Ζότα Σίλβα

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί το φετινό καλοκαίρι να προσεγγίσει ποδοσφαιριστές, των οποίων η αξία είναι μεγάλη, καθώς θέλει ν’ αναβαθμίσει ποιοτικά το ρόστερ του.

Γι’ αυτόν τον λόγο στοχεύει στους Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και στον Ζότα Σίλβα που προέρχεται από μια μαγική χρονιά στην Πορτογαλία και δεδομένα θα αποχωρήσει από τη Βιτόρια Γκιμαράες.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός, για ν’ αποκτήσει έναν από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές πρέπει να τους δώσει ένα συμβόλαιο άνω του 1,2 εκατ. ευρώ, καθώς όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι δύο παίκτες με δεδομένη ποιότητα που ερχόμενοι θα κάνουν τη διαφορά αμέσως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr