Παναθηναϊκός: Το... «επιτέλους» στον ποδοσφαιρικό!

Έχει τεράστια ανάγκη ο Παναθηναϊκός να του “βγει” ο Ντιέγκο Αλόνσο. Παρακολουθούμε την ομάδα από το 1985 και ΠΟΤΕ δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε έναν κόουτς συμβατό με τη νοοτροπία και τα θέλω του κλαμπ να μακροημερεύει όπως ο Ομπράντοβιτς στο τμήμα μπάσκετ.

Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο... τιμώρησε τον βοηθό του!

Άλλα αθλήματα βέβαια, άλλες οι ανάγκες, ωστόσο η διαχρονικότητα ενός κόουτς σε αθλητικό οργανισμό σε κάνει να έχεις ήρεμο το κεφάλι σου, να ξέρεις που βαδίζεις, τι θες και κυρίως πως να το πετύχεις.

Οι χρόνιες αποτυχίες του Παναθηναϊκού έχουν αδικήσει προπονητές που υπό Κ.Σ θα μπορούσαν να είχαν …γεράσει σε Παιανία/Κορωπί (Ρότσα, Ουζουνίδης, Ιβάν, Δώνης, Αναστασίου).

Πλήρωσαν όλοι την κοντόφθαλμη λογική να εξετάζουμε μόνο τα αποτελέσματα σε ένα πρωτάθλημα δοσμένο συχνά από τον …Σεπτέμβρη.

Δυστυχώς στη χώρα μας συζητάμε υπερβολικά για προπονητές, χωρίς μάλιστα να ξέρουμε καλά τη δουλειά τους: απλά την υποπτευόμαστε.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων μαθαίνουμε να κρίνουμε τα πεπραγμένα τους στα ματς της Κυριακής – το τι κάνουν από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο ούτε το ξέρουμε, ούτε μας ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Κι εδώ εντοπίζεται το άδικο της υπόθεσης…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr