Παναθηναϊκός: Με κόσμο στο ΟΑΚΑ η Μπότεφ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Παναθηναϊκός: Τριάρα η Μπότεφ πριν το ΟΑΚΑ

Η ομάδα από την Βουλγαρία έρχεται με εξαιρετική ψυχολογία στην Αθήνα καθώς αναμένεται να έχει μαζί της τον κόσμο της στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπότεφ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής για τους εκδρομείς που θα ταξιδέψουν για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το εισιτήριο για τους οπαδούς της Μπότεφ κοστίζει 15 ευρώ:

Αναλυτικά:

«Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν στον σύλλογο ονόματα και αντίγραφο ταυτότητας/διαβατηρίου για να διεκδικήσουν τη θέση τους στην κερκίδα.

Τα εισιτήρια για το γήπεδο είναι ονομαστικά, σύμφωνα με τις πρόσφατες αλλαγές στον νόμο για την παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Οι υποστηρικτές που ταξιδεύουν για το ματς με τη ναυλωμένη πτήση του συλλόγου έχουν ήδη δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η Τρίτη (23.07) στις 18:00. Τα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα και λεπτομέρειες για την πώλησή τους θ’ ανακοινωθούν αργότερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr