Γκαγκάτσης: «Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης σε δηλώσεις του μετά την εκλογή του εμφανίστηκε ενωτικός προς όλους για μια καλύτερη εποχή.

Γκαγκάτσης: «Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ με τον Παναθηναϊκό μόλις έγινε γνωστή η είδηση να βγάζει ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά πετούσε βέλη προς την εκλογή του και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Από εκεί και πέρα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είχε διάθεση ενότητας στην απάντηση προς τον Παναθηναϊκό, καθώς αποκάλυψε πως στόχος του είναι να πείσει τους πράσινους για τις καλές προθέσεις που έχει με φόντο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όλα μας ταλανίζουν και θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή όλοι μαζί όπως το έχω πει πολλές φορές, να πάμε ένα βήμα μπροστά. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, όπως λέει η παροιμία, «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι».

Το έργο μας θα δείξει πραγματικά τι θα κάνουμε, ποιοι θα είμαστε ώστε στο τέλος της τετραετίας θεωρώ ότι θα έχουμε πετύχει όσα δεν πέτυχαν οι προκάτοχοι μου.

Ευχαριστώ τον κ. Μπαλτακο για τα καλά του λόγια Θα πάμε για συγκρότηση σε σώμα. Δεν θέλουμε ούτε μια μέρα πίστωση. Είμαι συγκινημένος που άφησα τον ΠΑΟΚ. Θα πείσουμε όλες τις ομάδες ότι θα είμαστε όλοι μαζί.

Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr