Δημάτος: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποφύγει το ζευγάρι Άγιαξ-Βοϊβοντίνα»

Ο Ανδρέας Δημάτος μίλησε για τα δεδομένα που διαμορφώνονται για τον Παναθηναϊκό εν όψει της σημερινής κλήρωσης.

Δημάτος: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποφύγει το ζευγάρι Άγιαξ-Βοϊβοντίνα»

Σε λίγη ώρα στη Νιόν αναμένεται να γίνει η κλήρωση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό να μαθαίνει τους αντιπάλους του είτε προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League είτε συνεχίσει στο Conference League.

Ο Ανδρέας Δημάτος σχολίασε τα δεδομένα των πράσινων για τις κληρώσεις που έρχονται στη Νιόν κι ανέφερε πως το Τριφύλλι θα πρέπει να αποφύγει το ζευγάρι Άγιαξ-Βοϊβοντίνα απ’ αυτά που υπάρχουν στη σχετική λίστα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρέπει να αποφύγει το ζευγάρι του Άγιαξ με τη Βοϊβοντίνα, οποιαδήποτε άλλη κλήρωση τού παρέχει τη δυνατότητα να βλέπει τη συνέχειά του στη διοργάνωση. Αν καταφέρει να περάσει την Μπότεφ και περάσει και τον επόμενο γύρο, θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε League Phase, μίνιμουμ για το Conference. Δεν ξέρω μήπως και το League Phase του Conference μήπως είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό, για να βελτιώσει τον συντελεστή του. Καλό θα ήταν να αποφύγει και την ομάδα που θα προκύψει από τη Ντιναμό Κιέβου-Παρτίζαν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr