Παναθηναϊκός: Το ποσό-μαμούθ που ζητά η Γκιμαράες για Ζότα Σίλβα

Από σούπερ χρονιά έρχεται ο Πορτογάλος και η ομάδα στην οποία ανήκει θέλει να εξαργυρώσει τα εντυπωσιακά του νούμερα στην στατιστική με έναν… πακτωλό εκατομμυρίων.

Παναθηναϊκός: Το ποσό-μαμούθ που ζητά η Γκιμαράες για Ζότα Σίλβα

Η Βιτόρια Γκιμαράες, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με κύριο ζήτημα την ρευστότητα του συλλόγου για τις ανοιχτές υποχρεώσεις της, δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, για τον Ζότα Σίλβα αξιώνει ένα ποσό μίνιμουμ 10 εκατομμυρίων ευρώ, αντιπροσωπευτικό για την μυθική χρονιά που πραγματοποίησε ο Πορτογάλος με τη φανέλα της.

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι την σεζόν 2023-24 ο 25χρονος αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια και κατάφερε να σκοράρει 15 φορές, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ στο δρόμο προς την… εκτόξευση!

Ένα ποσό που βρίσκεται μακριά από τα οικονομικά στάνταρ του Παναθηναϊκού, αλλά θα παλέψει την υπόθεση εκμεταλλευόμενος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Πορτογάλοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr