Παναθηναϊκός: Η πιθανή πώληση του Βαγιαννίδη και η συμμετοχή με Μπότεφ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του 23χρονου δημιουργούν… πρόβλημα στις τάξεις του Τριφυλλιού, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν κόντρα στην Μπότεφ.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή πώληση του Βαγιαννίδη και η συμμετοχή με Μπότεφ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 25 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιφ για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.

Η Μποταφόγκο κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται σχετικά άμεσα με το επικρατέστερο σενάριο να είναι η πώληση του ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να είναι εκτός κάδρου για τα πρώτα παιχνίδια και τον Έλληνα μπακ να αποχωρεί δημιουργείται κενό στο δεξί άκρο της άμυνας του Τριφυλλιού.

Κατά συνέπεια, αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, οι άνθρωποι των «Πρασίνων» θα ζητήσουν από τους Βραζιλιάνους να αφήσουν τον «Βάγια» να αγωνιστεί στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr