«Φουλ για Μποταφόγκο ο Βαγιαννίδης με 4 εκατ. στον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, η πρόταση για τον 23χρονο μπακ είναι υπαρκτή και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Βαγιαννίδη

Οι Βραζιλιάνοι επιβεβαιώνουν για την πρόταση της Μποταφόγκο για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, με τον 23χρονο δεξιό μπακ να είναι πολύ κοντά στη βραζιλιάνικη ομάδα που του προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Από τα 6.5 εκατομμύρια της μεταγραφής, ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί τα 4 εκατ. ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα 2,5 εκατ. ευρώ θα πάνε στην Ίντερ, λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που έχει διατηρήσει.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στη σύγχρονη εποχή που θα αγωνιστεί στη Βραζιλία, μετά τον Ανδρέα Σάμαρη που πέρυσι αγωνίστηκε για τρεις μήνες στην Κοριτίμπα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr