Παναθηναϊκός: Τα 10 εκατ. για Ζότα Σίλβα και η σημαντική παράμετρος

Το Τριφύλλι στο κόλπο της απόκτησης του 25χρονου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποτελεί μία εύκολη περίπτωση καθώς έχει τις ιδιαιτερότητές της.

«Ετοιμάζει πρόταση για Ζότα Σίλβα ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ζότα Σίλβα, με την ομάδα του, την Βιτόρια Γκιμαράες, να χαρακτηρίζεται ως ένας από τους δυσκολότερους συλλόγους στις διαπραγματεύσεις για τους ποδοσφαιριστές της.

Οι Πορτογάλοι αξιώνουν μίνιμουμ 10 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 25χρονου εξτρέμ, θέλοντας να εξαργυρώσουν την φοβερή φετινή του σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι σε 42 συμμετοχές σκόραρε 15 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ με το κλαμπ, κάνοντας μία τεράστια εκτόξευση στην καριέρα του και τράβηξε δικαίως όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η σημαντική παράμετρος στην υπόθεση είναι ότι η ομάδα του βρίσκεται σε ανάγκη ρευστότητας ελέω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης με τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις.

Αυτό ενισχύει τις ελπίδες του Τριφυλλιού για ενδεχόμενο deal σε ένα ποσό πιο κάτω από τις οικονομικές τους προσδοκίες και πιο κοντά στα θέλω του Αθηναϊκού κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr