Παναθηναϊκός: Η νέα εποχή στο Τριφύλλι και τα δεδομένα!

Προκαλεί ήδη άβολα συναισθήματα η εικόνα της ομάδας προσεχώς στο ΟΑΚΑ μεταξύ συγγενών και φίλων.

Ουσιαστικός Παναθηναϊκός, νίκη χωρίς να ενθουσιάσει!

Ακόμα κι η φημολογία μεταγραφής του Γιώργου Βαγιαννίδη ο οποίος παρά τις όποιες ατέλειες έχει στο παιχνίδι του παραμένει πολύ πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από τους βετεράνους Κώτσιρα και Μπάλντοκ.

Η Μπότεφ θέλει να εκμεταλλευτεί το…ουδέτερο του Αμαρουσίου (τέτοιο είναι ακόμα κι όταν έχει 30.000 κόσμο, φανταστείτε τώρα που θα μαζευτούν λίγοι να στηρίξουν την ομάδα) και σίγουρα θ’ ακολουθήσουν κάμποσες άλλες μέσα στη σεζόν, εκτός κι αν βοηθήσουν τα αποτελέσματα κι ο οπαδός αφήσει τον καναπέ του, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι το Στάδιο θα μεταβληθεί και σε…καμίνι.

Χρειάζεται να γίνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ώστε το τριφύλλι να “συνδεθεί” ξανά με την πλατιά βάση των φίλων του που συνειδητά απέχουν απ’ τις δραστηριότητές του.

Στόχος μιας ομάδας δεν πρέπει να είναι ποτέ τα “μπράβο” των δημοσιογράφων – αυτά όπως ξέρουμε συχνά αγοράζονται, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να είναι η αποδοχή των οπαδών όσο κι αν οι τελευταίοι παρουσιάζονται κατά καιρούς μηδενιστές ή υπερβολικοί.

Επιδίωξη, πέρα από πρωταθλήματα, από νίκες σε ντέρμπι, από διακρίσεις στα ματς της ΟΥΕΦΑ, πρέπει να είναι να παίζει το κλαμπ ωραίο ποδόσφαιρο κι αυτό έρχεται όταν υπάρχει πληρότητα, όρεξη για δουλειά, ρεαλισμός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr