Παναθηναϊκός: Αυτά χρειάζεται για να προκριθεί στο Europa League!

Ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι την Μπότεφ την περνάει και χωρίς μεταγραφές.

Ο διαιτητής της ρεβάνς του Μπότεφ-Παναθηναϊκός

Μακάρι να έχει δίκιο ο Γιάννης Παπαδημητρίου κι οι συν αυτώ, ειδάλλως η χρονιά θα ναρκοθετηθεί από τον Ιούλη, είναι που είναι τα πράγματα μην αναστρέψιμα όσον αφορά την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρότζεκτ, το οποίο θα πάρει καιρό να επανέλθει.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο περιμένει οι παίκτες του να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους Βούλγαρους και να εκμεταλλευτούν την έδρα που όμως θα είναι…άδεια.

Ο κόουτς θεωρεί πως οι παίκτες του σε λίγες μέρες στην Καλογρέζα θα βρουν χώρους για επιθέσεις. Αλλά οι τελευταίες χρειάζονται δυο – τρια βασικά πράγματα.

Πρώτον, παίκτες που να μπορούν να τρέξουν. Δεύτερον καλές πάσες από τους μέσους και τρίτον συνεργασίες.

Στον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή κανείς δεν είναι σε θέση να τρέξει με ένταση, είναι όλοι πιασμένοι από την προετοιμασία. Ο καλύτερος σου κεντρικός μέσος είναι ο Αράο από τον οποίο μπορείς να περιμένεις πολλά, αλλά όχι και οργάνωση του transition game.

Όσο για τις συνεργασίες αυτές υπάρχουν μόνο όταν ο Τζούρισιτς έχει κέφια, ο Μαντσίνι πλαγιοκοπεί κι ο Μπακασέτας δοκιμάζει τα πόδια του.

Τα κέφια των τελευταίων έδωσαν φιλικές νίκες στα ματς στη Λεωφόρο, σε αυτούς ποντάρει δικαίως ο κόουτς ώστε να βγει πάνω από τον σύλλογο το εμπόδιο των Βούλγαρων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr