Φώτης Ιωαννίδης: Το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό - Η απόφαση μόνοδρομος του Τριφυλλιού

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα το φετινό καλοκαίρι με τ’ όνομά του να βγαίνει συνεχώς στην κορυφή της επικαιρότητας.

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης προέρχεται από σεζόν καριέρας, αλλά και από συνεχή βελτίωση στην απόδοσή του τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα το γεγονός ότι ηλικιακά βρίσκεται στην απόλυτη κορύφωσή του μέχρι το στάδιο της ωρίμανσης, ωθεί πολλά ποδοσφαιρικά clubs του κόσμου να τον κοιτάζουν κι άλλα να προσπαθούν να τον αγοράσουν από τον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν πάντως, οι πράσινοι παραμένουν αμετακίνητοι και δεν πουλούν τον παίκτη, μένοντας σταθερή στη στάση τους, την οποία με την παραμικρή ευκαιρία αναφέρουν.



Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί όμως και το συμβόλαιο που παίρνει στο Τριφύλλι ο Έλληνας φορ, καθώς τα πάντα παίζουν ρόλο, προκειμένου να διατηρηθεί ένας ποδοσφαιριστής τέτοιας ποιότητας στο ρόστερ μιας ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή δίνει στον Ιωαννίδη περίπου 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο την ώρα που οι ομάδες που τον… κυνηγούν του προσφέρουν ένα ποσό, το οποίο είναι, σχεδόν, τετραπλάσιο!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διοίκηση των πρασίνων οφείλει να προχωρήσει σε άμεση βελτίωση των οικονομικών όρων του συμβολαίου του 24χρονου διεθνή μαζί φυσικά και με μια ανανέωση που θα τον… δέσει στο Κορωπί.

Μια προοπτική που ο Παναθηναϊκός έχει σκοπό να κάνει, καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι, ώστε να συζητήσουν ξανά για νέο συμβόλαιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr