Παναθηναϊκός: Τριάρα η Μπότεφ πριν το ΟΑΚΑ

Η Μπότεφ μετά την πρόκρισή της κόντρα στη Μάριμπορ επικράτησε 3-1 στην έδρα της Βράτσα για την πρεμιέρα του βουλγάρικου πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Τριάρα η Μπότεφ πριν το ΟΑΚΑ

Σε τρομερή κατάσταση δείχνει να είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μπότεφ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, καθώς στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος κέρδισε εμφατικά την Βράτσα.

Η Μπότεφ, προχώρησε και σε επτά αλλαγές, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, δείχνοντας πανέτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση που έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα την αντιμετωπίσει σε λίγες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα με εκτεταμένο ροτέισον δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Βράτσα, την οποία και κέρδισε με 3-1 βάζοντας στο σακούλι της, τους πρώτους τρεις βαθμούς για τη νέα σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr