Σενάρια για Άκπομ στον Παναθηναϊκό

Ο Τσούμπα Άκπομ κατά κάποιο τρόπο απασχολεί τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, καθώς ακούστηκαν ορισμένα σενάρια για εκείνον.

Σενάρια για Άκπομ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αγορά και πιο συγκεκριμένα προσπαθεί να βρει ποδοσφαιριστές που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα τον κάνουν πιο ανταγωνιστικό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μέσα στα πολλά ονόματα που ακούγονται, η ιστοσελίδα «sportime.gr» έφερε ένα νέο σενάριο στο προσκήνιο, το οποίο έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης του Τριφυλλιού.

Πιο αναλυτικά οι πράσινοι στη συγκεκριμένη θέση έχουν ως βασικό φορ τον Φώτη Ιωαννίδη έχοντας μάλιστα ξεκαθαρίσει παντού πως ο παίκτης δεν πωλείται κι από εκεί και πέρα οι εναλλακτικές λύσεις είναι οι Αντράζ Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.



Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο site, ο Παναθηναϊκός κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Σλοβένο φορ ως αναπληρωματικό του Ιωαννίδη, καθώς γενικότερα δεν έχει δικαιολογήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν, όταν αποκτήθηκε με το θέμα της παραμονής του ή μη να παραμένει ανοιχτό.

Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που ο Σπόραρ δε συνεχίσει στους πράσινους, τότε ο Τσούμπα Άκπομ, αγωνίζεται στον Άγιαξ, θα μπορούσε ν’ αποτελέσει μια καλή λύση, καθώς ο Άγγλος φορ έχει δείξει τάσεις φυγής από την Ολλανδία.

Ουσιαστικά ο Άκπομ θέλει ν’ αγωνίζεται περισσότερο και γι’ αυτό το λόγο δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιαξ, ενώ γνωρίζει την Ελλάδα από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ και βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή στη χώρα μας.

Οι παραπάνω λόγοι, λοιπόν, μπορούν να ωθήσουν το Τριφύλλι να προχωρήσει σε μια ενδεχόμενη κίνηση, προκειμένου να πλαισιώσει καλύτερα τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αδιαπραγμάτευτα θα είναι ο βασικός σέντερ φορ και τη φετινή σεζόν.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr