Παναθηναϊκός: Στο... παιχνίδι για Πελίστρι ο Αλόνσο, συνεχής η επικοινωνία

Ο Ντιέγκο Αλόνσο επιθυμεί ν’ αποκτήσει τον Φακούντο Πελίστρι σε μια αρκετά δύσκολη μεταγραφική υπόθεση για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στο... παιχνίδι για Πελίστρι ο Αλόνσο, συνεχής η επικοινωνία

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει δικό του τον Φακούντο Πελίστρι σε μια προσπάθεια που δε θεωρείται εύκολη, όμως ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει πάρει προσωπικά.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει όσο κανένας τον Ουρουγουανό εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον θεωρεί τον ιδανικότερο παίκτη, προκειμένου ν’ αγωνιστεί στις πτέρυγες του Τριφυλλιού.

Γι’ αυτό το λόγο και από τη στιγμή που ο παίκτης τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουρουγουάης, οι πράσινοι έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι με τον Αλόνσο να προσπαθεί να τον «ψήσει» να έρθει στη χώρα μας.

Το δυνατό χαρτί του Παναθηναϊκού είναι σαφώς ο προπονητής του, καθώς έχει συνεργαστεί μαζί του στην εθνική Ουρουγουάης και παρ’ ότι δεν είχε χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον πίστεψε και τον στήριξε.

Γενικότερα η σχέση των δύο αυτών ατόμων είναι εξαιρετική με την ποδοσφαιρική εκτίμηση που έχει ο Αλόνσο για τον Πελίστρι να είναι επίσης αρκετά μεγάλη.

Σίγουρα η περίπτωση του Ουρουγουανού εξτρέμ δεν είναι εύκολη, καθώς έχει προσεγγίσεις κι από ομάδες καλύτερων πρωταθλημάτων, ωστόσο, ίσως αποδειχτεί καθοριστική στο τέλος η σχέση του 22χρονου εξτρέμ με τον Αλόνσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr