Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ζότα Σίλβα και στο βάθος Πελίστρι»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει ξεχωρίσει τους Ζότα Σίλβα και Φακούντο Πελίστρι για την θέση των εξτρέμ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ζότα Σίλβα και στο βάθος Πελίστρι»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, μιλάμε για δυο πολύ δύσκολες περιπτώσεις και σίγουρα θα αποτελέσει επιτυχία αν ο Παναθηναϊκός ολοκληρώσει μία από τις δυο μεταγραφές.

Ο 25χρονος Ζότα Σίλβα αγωνίζεται στην Γκιμαράες και ήταν από τους βασικούς λόγους που η πορτογαλική ομάδα τερμάτισε πέρσι στη 5η θέση πίσω μόνο από τις Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ και Μπράγκα.

Αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια συνολικά την περσινή σεζόν έχοντας 15 γκολ και 7 ασίστ ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Πορτογαλίας.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι ενώ από τον ερχόμενο Ιανουάριο μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Σίλβα έχει ρήτρα 30 εκατ. ευρώ όμως μοιάζει δεδομένο ότι θα πουληθεί με πολύ λιγότερα χρήματα καθώς η Γκιμαράες δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει ελεύθερο.

Από την άλλη ο Φακούντο Πελίστρι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 όμως δεν υπολογίζεται από την Μάντζιστερ Γιουνάιτεντ.

Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Γρανάδα έχοντας δυο γκολ και δυο ασίστ σε 15 παιχνίδια ενώ ο Ντιέγκο Αλόνσο τον γνωρίζει πολύ καλά και τον θέλει στον Παναθηναϊκό.

Το πιθανότερο είναι ο παίκτης να δοθεί εκ νέου δανεικός από την αγγλική ομάδα και όχι να αφεθεί ελεύθερος.

Οι δυο παραπάνω παίκτες αγωνίζονται τόσο στη δεξιά πλευρά όσο και στην αριστερή με τον Παναθηναϊκό να τους έχει ξεχωρίσει και να διαπραγματεύεται μαζί τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr