Παναθηναϊκός: «Ποντάρει» στον Τζούρισιτς το Τριφύλλι!

Πέρσι οι πράσινοι πέρσι με τον Φίλιπ Τζούρισιτς ήξεραν τι αγόραζαν, ο παίκτης ήταν γνωστός κι όχι κανένα στοίχημα.

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για τη «μεταγραφή» Τζούρισιτς

Ο Σέρβος μπήκε πολύ φουριόζος στην ομάδα, ορμητικός, ταχύς, ντριμπλέρ, ενθουσίασε γρήγορα το κοινό σκοράροντας και βγάζοντας ασίστ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια όντας αποτελεσματικός στην transition offense, παίζοντας με μεγάλη αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικό που τον βοηθά στη διείσδυση που είναι η σπεσιαλιτέ του.

Πηγαίνει ως το τέλος όταν είναι κεφάτος, δε φοβάται κανέναν και δεν πτοείται από επαφές. Έξυπνος οργανωτικά, αρκεί να…θέλει. Ανεξήγητο το limit down του για μήνες, δεν έπαιξε μπάλα ούτε με τον Φατίχ Τερίμ που για χρόνια τον ήθελε στην Γαλατασαράι. Μετά τον κερδισμένο τελικό κυπέλλου ο ίδιος έλεγε ότι θα ζητήσει ακρόαση από την διοίκηση , επιθυμώντας να φύγει από την ομάδα, αλλά τελικά η αποχώρηση Μπερνάρ τον φέρνει βασικό.

Είναι παίκτης άλλου στυλ από τον Βραζιλιάνο όμως μαζί με τον Μπακασέτα είναι τα πιο ποιοτικά σου επιθετικά χαφ, ο Αλόνσο τους αφήνει πολύ ώρα μαζί στο γήπεδο, θέλοντας να τους κάνει να μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου ενόψει Μπότεφ.

Το θέμα στα ματς με τους Βούλγαρους είναι ο έμπειρος πλάβι άσος να αναλάβει πετυχημένα τον ρόλο του κύριου δημιουργού και να λειτουργήσει ως ball remover διευκολύνοντας το παιχνίδι της ομάδας που δεν δείχνει εύκολη στην παραγωγή ευκαιριών.

Αν νιώσει καλά με τις πρώτες του επαφές με τη μπάλα ο Φίλιπ θα βρεί τρόπο να είναι θετικός. Παίκτης με guts, μπορεί να βγάλει πράγματα από μέσα τουπου ίσως την προκειμένη στιγμή κανείς να μην περιμένει.

Για το καλό δικό του αλλά και του Παναθηναϊκού πρέπει να καταθέσει στο τερέν την ποιότητά του.

Exit mobile version