Καρπετόπουλος για ΠΑΟ: «Συνιστώ στους οπαδούς να δουν το πράγμα εξίσου ψύχραιμα με τη διοίκηση»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος συνιστά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να κάνουν υπομονή και να είναι ψύχραιμη με την ομάδα τους.

«Καρφί» Καρπετόπουλου: «Αν έκανε τις αλλαγές του Κόντη ο Τερίμ, θα γινόταν κόλαση!» (vid)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε στη στάση του κόσμου του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ιδιαίτερα διστακτικός τη φετινή χρονιά και το έχει δείξει και από τα πρώτα δύο εντός έδρας φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Συγκεριμένα ο δημοσιογράφος μέσω του «sportday.gr» αναφέρει πως όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας καλούνται να δουν την κατάσταση με υπομονή και να στηρίξουν τους πράσινους, καθώς υπάρχει λόγος που οι κινήσεις δε γίνονται γρήγορα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Κι ο κόσμος; Ο κόσμος θέλει πάντα να βλέπει τα μεταγραφικά αποκτήματα να μπαίνουν στο γήπεδο και να του επιτρέπουν να φαντασιώνεται ότι φέτος θα δει τρομερά πράγματα. Αλλά οι φαντασιώσεις δεν έχουν σχέση με την -απαραίτητη το καλοκαίρι- σοβαρότητα. Για όλα υπάρχει χρόνος, αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή η αρχική προτεραιότητα είναι οι προκρίσεις κι όχι τα «ζήτω» της εξέδρας. Εκεί που κάποιοι, ειδικά στις περιπτώσεις των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, βλέπουν μεγάλη διστακτικότητα στα μεταγραφικά, εγώ βλέπω υπομονή για να βρεθεί ό,τι καλύτερο. Συνιστώ και στους οπαδούς να δουν το πράγμα εξίσου ψύχραιμα με τις διοικήσεις. Οι τρεις ελληνικές ομάδες θα περάσουν, το θεωρώ λογικό και δεδομένο. Αν κάποιος κομμάτι δυσκολευτεί, πάει να πει ότι θα είναι προσεκτικότερος στις μεταγραφές που θα γίνουν στις μέρες που ακολουθούν. Δεν το βλέπω και τόσο πρόβλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr