Παλάσιος: «Γι'αυτό επέστρεψα...» - Η αναφορά στον Παναθηναϊκό

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος παρουσιάστηκε από την νέα του ομάδα την Ταγέρες και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα πάρει το 1 εκατ. ο Παλάσιος

Αναλυτικά όσα είπε ο Παλάσιος:

«Έχω μεγάλη επιθυμία να γίνω πρωταθλητής. Έχω πολλή ενέργεια και θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω.

Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα, απέκτησα μεγάλη  εμπειρία στην Ευρώπη παίζοντας στο Champions και στο Europa League.

Με τον Παναθηναϊκό έπαιξα και στις δύο διοργανώσεις κι αυτό με έκανε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά. Είμαι σε κατάλληλη ηλικία για να προσφέρω στην Ταγέρες όλη αυτή την εμπειρία.

Επιστρέφω γιατί νιώθω καλά. Κι αυτές τις λίγες μέρες συνειδητοποίησα αυτά που είχαν πει νωρίτερα ο Τσόλο Γκουϊνιάσου και ο Γκουίντο (Ερέρα): ότι υπάρχει ένα εξαιρετικό υλικό και σωστοί άνθρωποι για να κερδίσουμε τον τίτλο», πρόσθεσε ο έμπειρος επιθετικός.

Ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα, αλλά όχι σε μεγαλύτερη ηλικία. Και αποφάσισα να το κάνω τώρα, διότι θέλω να κερδίσω έναν τίτλο εδώ.

Η Ταγέρες κάνει σωστές κινήσεις και το αξίζει. Ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω για να το πετύχουμε.

Μου άρεσε η ιδέα της επιστροφής, επειδή γνωρίζω την ομάδα, το έργο που έχει και γιατί είναι αποφασισμένη να πετύχει σημαντικά πράγματα. Επιπλέον, νιώθω πολύ καλά σωματικά.

Διατηρώ την εκρηκτικότητα και τη δυναμική των προηγούμενων θητειών μου στην ομάδα. Στην Ελλάδα απέκτησα σημαντική εμπειρία»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr